HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

55+ korting hotelsBekijk hier de aantrekkelijke kortingen op hotels en hotelarrangementen vanaf 55+.

 

 

 

Seniorenkorting hotels

Over het algemeen, wanneer u 55 jaar of ouder bent, is het een goed idee om te informeren of er een leeftijdkorting bestaat voordat u een hotel boekt. Het zal u misschien nog verbazen hoeveel hotels en reisaanbieders werken met leuke aanbiedingen voor senioren. Denkt u er ook aan te informeren naar andere acties en aanbiedingen, het kan natuurlijk zijn dat er andere algemene acties bestaan waarmee u nóg voordeliger uit bent.
Op internet vindt u helaas weinig aanbieders die adverteren met korting voor 55plussers. Veel aanbieders doen dit om u meer nadruk te kunnen leggen op de andere acties. De hotelaanbieders hieronder hebben echter weldegelijk een korting voor de 55plusser.

55+ Korting Hotel Centerparcs 

55+ korting hotels - CenterparcsCenterparcs is vooral bekend om haar bungalows/cottages in de mooie natuurrijke parken. Maar wist u dat Centerparcs ook verschillende hotelarrangementen biedt? In de sfeervol ingerichte hotelkamers van Center Parcs geniet u dankzij de hotelservice optimaal van uw vakantie of weekendje weg. Dagelijks worden uw bedden opgemaakt, kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en heeft u, per persoon, een handdoekenpakket. 
U heeft keuze uit drie soorten hotelkamers; hotelkamer premium, appartement comfort en appartement premium. Lees meer over de Hotelaanbiedingen van Centerparcs.

 Familie en 55+ korting Centerparcs


Leeftijdskorting Hotels Neckermann

55+, 60+ en 65+ korting op vakantiereizen - NeckermannNeckermann heeft een grote keuze aan hotels in Europa. Bij Neckermann kunt u profiteren van verschillende leeftijdskortingen. De leeftijdskorting wordt automatisch toegepast op uw boeking, zodra u de geboortedatum heeft ingevuld. Op de site vindt u leeftijdskortingen voor 55+, 60+ en 65+. In het menu kunt u zoeken op hotels en regio, afhankelijk van uw wensen.

Leeftijdskorting Neckermann.nl


Seniorenarrangement Hotel 't Holt Diepenheim 

Hotel 't Holt is bij uitstek de plek voor een heerlijke vakantie in Twente. Dit familiehotel ligt in het hart van de Hof van Twente en is omgeven door bossen, weilanden en kastelen. Het is een ideale startlokatie voor mooie wandelingen en fietstochten! Senioren kunnen gebruik maken van een seniorenarrangement voor een aantrekkelijke prijs.

Hotelmoment - Hotel 't Holt


55+ korting Best Western

De internationale/engelstalige website van Best Western spreekt over een 'senior hotel discount'. Boekers vanaf 55 jaar hebben recht op een korting van minimaal 10% en kunnen gebruik maken van kleine extra's om het verblijf nog aangenamer te maken. Echter op de website van Best Western Nederland kunnen we hierover niets terugvinden.
Toch is het mogelijk om gebruik te maken van deze aanbiedingen. Bij hotel- en reisaanbieders zoals Arke.nl vinden we de vermelding van de korting wel weer terug.

 Best Western Bad Herrenalb (Hotel)


65+ korting Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

Het familiepark Wunderland Kalkar ligt vlak over de grens bij Arnhem en biedt, behalve attracties, feesten en evenmenten, ook keuze uit 6 hotels. Voor senioren vanaf 65 geldt een korting op de hotelovernachtingen vanaf 5 euro per nacht, per persoon.

Arrangementen Wunderland Kalkar


62+ korting op Marriott Hotels

De website van Marriott is een internationale website en daarom Engelstalig. Marriot Hotels biedt korting voor senioren. Als u 62 jaar of ouder bent, dan kunt u 15% of meer besparen op uw kamerprijs, in meer dan 3.600 Marriott hotels wereldwijd.

Lees meer op Marriott.com(engelstalig)

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High