HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

55+ korting reizen en vervoerKorting op reizen via Neckermann, goedkoop reizen met NS Highspeed en korting op vliegtickets. Bekijk hier de kortingen op reizen, vervoer en vakanties.

 

 

Senioren maken over het algemeen meer gebruik van het openbaar vervoer. Na uw pensioengerechtigde leeftijd heeft u vaak ook meer tijd om te reizen en leuke uitstapjes te maken. Veel openbaar vervoerbedrijven hebben daarvoor speciale kortingen. Ook enkele aanbieders van vakantiereizen maken gebruik van een leeftijdskorting.

55+, 60+ en 65+ korting op vakantiereizen

Korting reizen - NeckermannMet Neckermann kunt u voordelig op vakantie door te profiteren van verschillende leeftijdskortingen. Indien u bij aankomst 50, 55, 60 of 65 jaar of ouder bent, ontvangt u bij een aantal accommodaties een extra korting. Per accommodatie en kamertype kunnen de voorwaarden verschillen. Het kan voorkomen dat de korting op een bepaald type geldt , of één persoon of alle personen op het geboekt type de leeftijd moet hebben bereikt.

Neckermann.nl 


60+ korting treinreizen bij NS Hispeed

60+ korting trein NS Hispeed

Of het nu voor vakantie is, voor een weekendje weg of een rondreis door Europa, reizen met de trein is het comfortabel en gemakkelijk. De internationale trein is een uitstekend alternatief voor auto of vliegtuig. Geen last van files, parkeerproblemen of lange inchecktijden. Bent u 60 jaar of ouder, dan heeft u een streepje voor bij NS: u schaft dan tegen een laag tarief 7 keuzedagen per jaar aan. Kijk op www.nshispeed.nl


Seniorenkorting op vliegtickets

Korting op vliegtickets - schipholticketsSommige luchtvaartmaatschappijen hanteren korting voor senioren. Dit wordt in de meeste gevallen niet bij de aanbiedingen en voordeligste tarieven aangegeven. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij geldt de korting (10% tot 20%) vanaf 60 of 65 jaar. Boek vliegtickets voor senioren via Schipholtickets.nl


65+ korting op de OV-chipkaart

65plussers reizen goedkoper met hun ov-chipkaart. De korting kan alleen worden verrekend als u met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief.


55+ Seniorenkorting Taxi

Veel taxibedrijven bieden een seniorenkorting. Vraag naar de informatie bij het taxibedrijf in uw regio.

Schiphol taxi Xclusive Taxi (55+ korting)

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High