HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

50+ korting uitstapjesAls 50plusser kunt u korting krijgen op allerlei uitstapjes. Bijvoorbeeld op musea, bioscopen, dierenparken en allerlei arrangementen. 

 

 

 

Musea korting

Veel musea bieden 50+ of 65+ korting. Helaas is dit vaak niet erg duidelijk aangegeven. Gaat u naar een museum, dan kunt u vragen of er seniorenkorting geboden wordt. Het antwoord zal vaker 'ja' zijn dan veel mensen verwachten. 

Korting bioscopen

Veel bioscopen bieden seniorenvoorstellingen. U betaalt een gereduceerde prijs voor uw kaartje en krijgt hier ook nog koffie of thee en iets lekkers bij. Bij Pathe en Wolff krijgt u korting vanaf 50 jaar en bij JT bioscopen krijgt u korting vanaf 65 jaar. 

65+ korting dierenparken

Dierenpark Emmen en dierenpark Amersfoort bieden 65+ korting op entreekaarten en abonnementen. Bij Artis krijgt u geen korting op entreekaarten, maar wel een flinke korting op een abonnement. 

Korting voor ANBO-leden

De ANBO is een belangenorganisatie voor ouderen. Als u lid bent van de ANBO, dan krijgt u korting op leuke uitstapjes en arrangementen, bijvoorbeeld een dagje Volendam, concerten en hotelarrangementen.

ANBO korting

Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar ligt vlak over de grens bij Arnhem en bestaat uit een familiepark met attracties en binnen- en buitenachtiviteiten, 6 hotels en evenementhallen met feesten en concerten. Als 65plusser krijgt u korting op entreekaarten voor het park en 5 euro korting per nacht in één van de hotels, ook bij een aantal hotelarrangementen. 

Arrangementen Wunderland Kalkar

65+ korting Waterbus

De waterbus vaart in de regio Rotterdam en Dordrecht. Met een dagkaart kunt u de hele dag onbeperkt mee met de waterbus, naar elke halte. Bij deze dagkaart krijgt u twee kortingscoupons die u die dag kunt gebruiken bij een aantal bezienswaardigheden en restaurants. U krijgt 65+ korting op de dagkaart en op enkele van de bezienswaardigheden.  

Waterbus dagkaart

50+ Beurs

De 50+ beurs is een beurs specifiek voor senioren. U krijgt op de entree geen korting, maar de prijs is goed betaalbaar. Op de beurs zelf vindt u wel allerlei seniorenkortingen op producten en activiteiten. Ook zijn er concerten, theatervoorstellingen, etcetera. 

50+ Beurs

50+ Voordeelpas

Voor 50 plussers is er de 50+ voordeelpas. Met deze pas krijgt u onder andere korting bij aankopen, entertainment en restaurants.

50+ Voordeelpas

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High