HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

50+ korting vakantieparkenVeel vakantie- en bungalowparken bieden 50+ of 55+ korting. Zo wordt uw vakantie nog betaalbaarder! Wij hebben deze kortingen hier voor u verzameld. 

 

 

 

Seniorenkorting op vakantieparken

Het voordeel van het verblijf in een vakantiepark is dat er vaak allerlei faciliteiten en vermaak is op loopafstand van uw accommodatie. Zeker de luxere vakantieparken zijn net kleine dorpen, met een centrum met winkeltjes, restaurants en sportgelegenheden. Of u nu in Nederland wilt blijven of naar een park in het buitenland wilt, u kunt ongetwijfeld een vakantiepark vinden dat aan u wensen voldoet èn seniorenkorting biedt. 

55+ korting Center Parcs

50+ korting vakantieparken - CenterparcsCenter Parcs heeft 20 vakantieparken, in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. In de parken is altijd iets te doen. Alle parken hebben een mooi zwembad en er wordt gezorgd voor live entertainment. Center Parcs geeft een 55+ korting van 20%. 

55+ korting Center Parc

Korting voor 50-plussers bij RCN

50+ korting - RCNRecreatiecentra Nederland RCN geeft 5% extra korting aan 50plussers door gebruik van de RCN-voordeelpas. Bent u nog niet in het bezit van de voordeelpas? Geen probleem, deze kunt u tijdens uw boeking gratis bijbestellen.

50+ korting RCN


 

55+ korting Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen geeft een 55+ korting van 20% op weken en midweken. Hier krijgt u dan ook nog eens gratis een ExtraCard bij, waarmee u gratis toegang krijgt tot 5 attracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen.

55+ korting Beekse Bergen

 

55+ korting Vakantieparken Sunparks

Sunparks biedt u aantrekkelijke kortingen, voor ieder seizoen en ieder park. Korting voor iedereen van 55 jaar of ouder of die reist in het gezelschap van een 55 plusser 

55+ Korting Sunparks

50+ korting Vakantieparken Overijssel

In de buurt van Giethoorn, Overijssel, liggen drie mooie vakantieparken: Vakantiepark Giethoorn, groepsaccommodatie de Weerribben en bungalow waterpark Belterwiede. Elk van de parken heeft een eigen karakter. Vanuit deze vakantieparken kunt u de mooie natuur van Overrijsel ontdekken. Buiten het hoogseizoen kunt u gebruik maken van de 50plus korting van 20% tot 30%. 

 

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High