HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

alleenstaande reizenWanneer u graag op vakantie wilt, maar niet alleen wilt gaan, kunt u een alleenstaande, of eigenlijk alleengaande, reis boeken. Gezellige contacten en veel plezier tijdens uw vakantie met andere alleengaanden.

 

 

Alleenstaande, single en alleengaande reizen senioren

Er worden vele benamingen gegeven aan alleenstaande reizen, iedere aanbieder noemt het weer anders. De moderne benaming is "singlereizen". Al deze verschillende benamingen zijn ontstaan doordat aanbieders niet het idee willen wekken dat het gaat om een datingreis. Natuurlijk zullen er goeie contacten voortkomen uit de reizen voor alleenstaanden, maar de reizen zijn met name bedoeld voor mensen die aanspraak willen hebben tijdens hun vakantie en anderen willen ontmoeten. Tijdens de groepsreizen ligt er geen nadruk op de contacten maar deze ontstaan vaak vanzelf. 

Alleenstaande, single 50+ busreizen

Alleenstaande reizen - EffewegWilt u een ongedwongen vakantie en bovenal niet alleen op reis dan kunt u terecht bij de reisorganisatie Effeweg. Deze busreizen zijn geschikt voor 50-plussers die waarde hechten aan gezelligheid en die een mooie vakantie willen beleven.

Effeweg


Christelijke 50+ alleenstaande reizen

Alleenstaande reizen - Goed IdeeGoed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die zich richt op 50+'ers. De ondergrens is 45 jaar. De alleengaandenreizen van Goed Idee zijn bedoeld voor singles die graag op een ongedwongen en gezellige manier met anderen op vakantie willen. 

Goed Idee Reizen


Estivant single reizen 45-65 jaar

Alleenstaande reizen - EstivantReisorganisatie Estivant is gespecialiseerd in alleenstaande en éénouder vakanties en biedt winter- en zonvakanties. De reizen zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen en zo is er ook een leeftijdsgroep 45 tot 65 jaar.

Estivant wintervakanties
Estivant zonvakanties


Singlereizen

Alleenstaande reizen - SinglereizenBij Singlereizen.nl kunt u vakanties voor singles boeken. Deze reisorganisatie biedt reizen voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo zijn er reizen voor mensen tot 75 jaar. 

Singlereizen 


Alleenstaande golf reizen

Alleenstaande reizen - Pin HighSpeciaal voor alleenstaande golfers die graag samen met andere alleenreizenden willen golfen, organiseert Pin High gezellige (single) reizen. Pin High richt zich niet speciaal op senioren, maar het merendeel van de reizigers is 50+. 

Pin High

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High