HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

Seniorenreizen LanzaroteLanzarote heeft mooie stranden, veel bezienswaardigheden en heeft zowel 's zomers als 's winters een aangename temperatuur. Hierdoor is het op Lanzarote het hele jaar goed toeven.

 

 

Lanzarote

Lanzarote is het meest noordelijke eiland van de Canarische Eilanden. Door het klimaat kiezen senioren uit heel Europa voor overwinteren of een vakantie op de eilanden, in plaats van het vasteland. In de winter is het er warmer dan op het vasteland en in de zomer vaak iets koeler. Lanzarote onderscheidt zich van de andere eilanden door de vele culturele bezienswaardigheden en het unieke landschap met zwart zand, vulkaankraters en lavavelden. Kunstenaar, architect èn beschermheer van lanzarote, César Manrique, heeft ervoor gezorgd dat het oorspronkelijke karakter van Lanzarote behouden is gebleven en er weinig hoogbouw is. 

Badplaatsen Lanzarote

Seniorenreizen Lanzarote - Arrecife

Arrecife

Arrecife is de hoofdstad van Lanzarote en heeft winkels, stranden, promenades en parken. Het is niet de mooiste stad, maar het heeft enkele zeer mooie gedeeltes, zoals de boulevard. In en rond de stad vindt u veel kastelen uit de tijd dat veel piraten Arrecife binnen vielen.

Reis Arrecife


Seniorenreizen Lanzarote - Playa Blanca

Playa Blanca

Deze kustplaats is de meest zuidelijk gelegen plaats op Lanzarote. Playa Blanca is, net als Puerto Calero, rustiger dan de plaatsen Costa Teguise en Puerto del Carmen, en daardoor populairder onder senioren. Vanaf de boulevard met restaurants, bars en vele winkeltjes, heeft u een prachtig uitzicht op het eiland Fuerteventura. In de jachthaven Marina Rubicon vindt u design- en merkwinkels en goede restaurants. 

Seniorenreis Playa BlancaSeniorenreizen Lanzarote - Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

De badplaats Puerto del Carmen ligt aan een zandstrand van 6 km. In de sfeervolle oude haven kunnen visliefhebbers hun hart ophalen in de goede visrestaurants en aan de boulevard vindt u vele winkels. Voor de liefhebber ligt vlak buiten Puerto del Carmen een golfbaan. 

 Seniorenreis Puerto del Carmen


Seniorenreizen Lanzarote - Puerto Calero

Puerto Calero

Puerto Calero is een chique badplaats en staat bekend om de moderne jachthaven en luxueuze hotels. Langs de boulevard zijn veel terrasjes te vinden en het is heerlijk om hier een paar uur door te brengen en naar boten te kijken. Achter de boulevard zijn veel winkels met merkkleding. Puerto Calero heeft geen strand, maar daarvoor kunt u een paar kilometer verderop terecht in Puerto Calero. 

Reis Puerto Calero


Lanzarote informatie

Meer informatie over Lanzarote en haar bezienswaardigheden, het vervoer, het weer, eten, winkelen en nog veel meer, vindt u in de Lanzarote reisgids.


Aanbieders reizen lanzarote

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High