HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

Seniorenreizen - GriekenlandGriekenland is een zeer geliefde vakantiebestellimg voor Nederlanders. Met name de Griekse eilanden zoals Kos, Kreta en Rhodos zijn ook favoriete vakantiebestemmingen voor 65-plussers .

 

 

Griekenland

Griekenland is een land in Zuidoost-Europa. Het land bestaat, naast het vaste land, uit meer dan 6000 eilanden, waarvan er 78 eilanden 100 of meer bewoners hebben. De hoofdstad van Griekenland is Athene. De Griekse eilanden zijn als vakantiebestemming het populairst. De meest bezochte eilanden van Griekenland zijn Kos, Rhodos, Kreta, Zakynthos, Samos, Corfu, Karpathos en Lesbos.

Seniorenreizen Griekenland - Kreta

Kreta

Kreta is het meest bekende eiland van Griekenland. Kreta is het grootste eiland van alle Griekse eilanden. Kreta ligt in de meest zuidelijke regio van Griekenland. De zeldzame bloemensoorten die tegen de rotsen groeien en de velden met klaprozen, fruit- en olijfbomen en kruiden maken het landschap van Kreta adembenemend. Kreta heeft meer dan 350 stranden. Iedere grote badplaats heeft wel een paar populaire stranden. Mooie badplaatsen langs de noordkust van Kreta zijn Heraklion, Rethymnon, Chasnia, Malia, Sitia en Chersonissos.

Alle informatie over Kreta, zoals de bezienswaardigheden, excursies, de kaart van Kreta en alles wat u nodig heeft voor een vakantie naar kreta, zoals vliegtickets, appartementen en hotels, vindt u op www.kreta-vakantie.com


Sewniorenreizen Griekenland - Rhodos

Rhodos

Rhodos is het meest oostelijk gelegen eiland van Griekenland en ligt enkele kilometers onder de zuidkust van Turkije. Er zijn vaste veerverbindingen tussen Rhodos en het Griekse vasteland. Ook zijn er geregeld verbindingen met het Turkse vasteland (Marmaris). Veel cruises varen ook via Rhodos, Cruise Rhodos. Enkele van de populaire bezienswaardigheden op Rhodos zijn de Vlindervallei, waar zich in de zomer duizenden vlinders verzamelen, de opgravingen bij Kamiros, en de zeven bronnen. De meeste bezoekers van Rhodod komen echter voor de prachtige stranden, de mooie boulevards en het heerlijke klimaat. Meer informatie op www.rhodos-vakantie.com

Rhodos all inclusiveSeniorenreizen Griekenland - Corfu

Corfu

Corfu is het meest noordelijk gelegen Griekse eiland. Het eiland ligt deels voor de kust van Albanië en deels voor die van Griekenland. Corfu heeft een rotsachtig kust en met leuke kleine baaitjes. Het eiland heeft veel mooie natuur en begroeiing, omdat het relatief meer regent op Rhodos. Toch zijn de zomers warm en is het klimaat over het algemeen erg aangenaam. Corfu heeft veel olijfbomen en er komen enkele beroemde olijfoliën van het eiland. 

Vakantie Corfu
Rolstoelvriendelijk Corfu


Seniorenreizen Griekenland - KosKos

Het eiland Kos ligt voor de Turkse kust ter hoogte van Bodrum. Het eiland is een populaire vakantiebestemming onder senioren. Kos biedt het ideale landschap voor de actieve senioren, want kos heeft zowel veel vlak landschap als ook berglandschap. De vruchtbare groene vlaktes zijn ideaal om te fietsen of te wandelen. De echte actieveling kan bergwandelingen maken in de berglandschappen van bijvoorbeeld het Dikeosgebergte. Verder heeft Kos, net als de andere Griekse eilanden, alle megelijkheden voor een ideale zon, zee en strandvakantie.

 Vakantie Kos


Reizen Griekenland

Wij hebben hieronder reisaanbieders verzameld met reizen naar Griekenland. Mocht u meer willen weten over hulp bij het vliegen naar Griekenland, dan kunt u terecht op onze pagina Vliegreizen senioren.

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High