HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

Seniorenreizen PortugalPortugal komt steeds meer op als vakantieland. Dit is niet vreemd, want het is een prachtig land voor een zonvakantie, actieve vakantie of culturele vakantie. De meest geliefde streken in Portugal zijn Lissabon en omgeving, de Algarve, het eiland Madeira en de eilandengroep Azoren.

 

 

Algarve

Seniorenreizen Portugal - AlgarveAlgarve is de zuidelijkste provincie van Portugal. De hele zuidkust van Portugal valt onder deze provincie en de Algarve heeft dan ook vele mooie standen. Langs de kust vindt u schilderachtige visserplaatsjes. Op de vele markten vindt u verse vis, groente, fruit en Portugese producten. De Algarve biedt ook vele bezienswaardigheden, waaronder de mooie witte kerk São Lourenço de Matos in het dorp Almancil, of de kasteelruïne in Silves. 

Albufeira is één van de bekendste steden uit deze provincie. Deze touristische badplaats heeft een prachtig strand, een bruisend uitgaansleven en vele restaurants waar u lekker kunt eten. 

Reizen Algarve


Madeira

Seniorenreizen Portugal - MadeiraHet eiland Madeira hoort bij Portugal en ligt ten noorden van het Spaanse eiland Tenerife en ten westen van Marokko. Het eiland heeft de eeuwige lente, zo lijkt het. Het is er nooit erg heet of koud. In de winter is het er gemiddeld zo'n 16ºC en in de zomer 24ºC. Madeira heeft een prachtige natuur en is dan ook geliefd bij wandelaars. Madeira wordt ook wel het bloemeneiland genoemd door de exotische bloemen die overal op het eiland in het wild groeien. Cultuursnuivers kunnen goed terecht in de kleine oude dorpjes en in de hoofdstad Funchal. Hier zijn naast mooie Portugese architectuur en musea, ook veel gezellige terrasjes, restaurants, winkelstraten en tuinen te vinden.

Reizen MadeiraAzoren

Seniorenreizen Portugal - AzorenDe Azoren zijn een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ongeveer 1400 km ten westen van Portugal, en bestaat uit negen eilanden. De Azoren hebben een prachtige natuur en pittoreske, historische steden met witte huizen. De eilandengroep is nog niet zo toeristisch en biedt veel rust. De Azoren zijn vulkanische eilanden, maar de eilanden zijn toch bijna helemaal groen. Naast kratermeren vindt u er mooie bergen, watervallen en geisers. U kunt hier uren wandelen of een mooie plek opzoeken en genieten van het uitzicht. 

Vakantie Azoren


Lissabon, Costa de Lisboa

Seniorenreizen Portugal - LissabonLissabon (Lisboa in het Portugees) is de hoofdstad van Portugal en ligt aan de westkust. Costa de Lisboa is het kustgebied rond de stad. Lissabon en de regio er omheen staan vol met (historische) bezienswaardigheden waarvan veel op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Zo vindt u alleen al in en om Sintra 4 indrukwekkende en bijzondere paleizen. Aan de kust zijn veel mooie stranden en sfeervolle dorpjes te vinden met smalle straatjes en witte huisjes. De stad Lissabon is gebouwd op bergen en de straten kunnen hierdoor erg steil zijn, maar het goede openbaar vervoer brengt u zo de stijle stukken op en af. Het centrum is wel vlak. 

Reis Costa de Lisboa, rolstoelvriendelijk

Stedentrip Lissabon


Reizen Portugal

De volgende aanbieders bieden vakanties naar Porugal.

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High