HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

CruiseEen cruise maken is een ideale manier om veel te zien tijdens uw vakantie. Iedere dag doet u een nieuwe stad aan, zonder dat u steeds opnieuw moet inchecken in een ander hotel of uw tent opnieuw moet opzetten. 

 

 

Cruise 

Het maken van een cruise is misschien wel het toppunt van comfort en gemak. Zo gauw u op het schip zit kunt u genieten van uw vakantie, zonder u ergens druk over te hoeven maken. U vaart iedere dag naar een andere plaats die u kunt verkennen en 's avonds kunt u aanschuiven voor het eten. Vaak kunt u uit meerdere eetgelegenheden kiezen en ze liggen allemaal op loopafstand. Daarbij wordt uw hut elke dag opgeruimd en er is altijd iets te doen op het schip. Grote schepen zijn voorzien van alle luxe, zoals zwembaden, sportfaciliteiten en winkelstraten.

Dit is precies de reden waarom veel senioren graag een cruise maken. Het comfort van een vaste plek en de verzorging die een cruiseschip biedt, en toch veel plaatsen kunnen bezoeken in relatief korte tijd. Veel grote cruiseschepen zijn geschikt voor mindervaliden, met ruime paden en weinig of geen drempels. 

Minicruise

In plaats van een lange reis kunt u ook kiezen voor een minicruise van een paar dagen. Zo kunt u bijvoorbeeld 's avonds naar Engeland varen, de volgende dag in Londen doorbrengen en daarna weer met de boot naar huis, zodat u 's ochtends weer in Nederland bent. Er worden ook riviercruises aangeboden, bijvoorbeeld over de Rijn. Als u graag fietst kunt u dit combineren met een cruise, en een fiets-vaarvakantie boeken. 


Senioren Cruise

De onderstaande aanbieders richten zich niet specifiek op senioren, maar zijn populaire aanbieders van cruisereizen onder senioren. Heeft u specifieke aanpassingen nodig tijdens uw reis, informeert u dan eerst naar de mogelijkheden bij de aanbieder.

Kras cruises

Kras cruises

Kras heeft een mooi aanbod van cruises. Compleet verzorgde vaarreizen langs de mooiste routes over de hele wereld. U kunt zelfs een cruise boeken naar Antartica. 

Meer informatie: Kras cruises

TUI cruises (Arke Cruises)

Arke cruisesVan twee dagen tot meer dan twee weken, bij TUI kunt u terecht voor het boeken van een cruise. U kunt hier onder andere een cruise boeken op het grootste cruiseschip ter wereld, Oasis of the Seas. 

Meer informatie: TUI cruises

Peter Langhout cruises

Peter Langhout cruises

Peter Langhout biedt het hele jaar door cruises aan. Korte minicruises tot meerdaagse Middenlandse Zeecruises en in verschillende prijsklassen. Peter Langhout biedt ook fiets-vaarvakanties. 

Meer informatie: Peter Langhout cruises

Cruise Travel

Cruise Travel

Cruise Travel is een reisorganisatie die zich specialiseert in cruises. Ze hebben dan ook een enorm aanbod aan cruises. Zo gauw u op de boot zit wordt alles voor u geregeld.

Meer informatie: Cruise Travel

Cruise Reisburo

Cruise Reisburo

Cruise Reisburo is onderdeel van VakantieXperts Travel Service, wat al 35 jaar bestaat. Het aanbod van Cruise Reisburo groeit en is er voor iedereen en elk budget iets te vinden.

Meer informatie: Cruise Reisburo

Van Ham Cruise

Cruise Senioren - Van HamHet aanbod bij Van Ham is aantrekkelijk voor mensen die niet graag ver van huis gaan. Van Ham biedt korte cruises door- en om Nederland, Belgie en Duitsland.
Meer informatie: Van Ham Cruises

 

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High