HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

Wilt u graag de organisatie van uw reis uit handen geven, dan kunt u goed terecht bij aanbieders van groepsreizen. Of u nu een korte of lange reis zoekt, naar binnen- of buitenland, u heeft genoeg keuzemogelijkheden. 

 

 

Het is heerlijk om u nergens druk over te hoeven maken op vakantie. Een actieve vakantie of een rustige vakantie, u kunt zich ontspannen met een groepsreis. Bij groepsreizen wordt alles, of bijna alles, u uit handen genomen. U hoeft alleen nog maar te letten op alles wat u ziet en meemaakt. 

Georganiseerde reizen

Een georganiseerde reis in een groep biedt u gezelligheid en gemak. De reisleiders bieden u tekst en uitleg en u kunt genieten van alles wat uw bestemming u te bieden heeft.  De georganiseerde groepsreizen en reisaanbieders op deze pagina zijn niet altijd specifiek gericht op senioren. Ze zijn hier verzameld op basis van interesse onder gepensioneerden en senioren.
Heeft u bepaalde hulpmiddelen nodig tijdens uw reis, vraag dan eerst naar de mogelijkheden voordat u een reis boekt.

NRV Holiday

Georganiseerde reizen - NRVNRV Holiday is een touroperator, gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen. NRV Holiday biedt een zeer uitgebreid aanbod van rondreizen in kleine groepen naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en zijn een mix tussen cultuur en natuur. 

NRV holiday


 

Christelijke reizen

Op reis gaan met gelijkgestemden is erg prettig en als u op zondag naar de kerk gaat, dan is het fijn wanneer hier ruimte voor is gemaakt in het reisprogramma. U kunt ervoor kiezen om met een christelijke reisorganisatie op stap te gaan. 

Goed idee reizen

Groepsreizen senioren - Christelijke reizen'Goed Idee Reizen' is de eerste en enige christelijke reisorganisatie die zich vooral richt op ouderen. Deze reisorganisatie biedt vooral reizen met veel excursies, maar u kunt ook kiezen voor een rustige zonvakantie. Of u nu alleen op reis gaat of met zijn tweeën, met de bus of met het vliegtuig, naar Duitsland of naar China wilt, u kunt kiezen uit een groot aanbod.

Goed Idee Reizen


 

Spirituele reizen

Vakantie biedt ontspanning. Maar u kunt nog een stapje verder gaan. Na een spirituele reis komt u als bijna herboren terug. 

Pelikaan reizen

Groepsreizen senioren - Pelikaan reizenOf u nu naar het bekende bedevaardsoort Lourdes wilt, of naar kleinere en minder bekende bedevaartsoorden, u kunt terecht bij Pelikaan busreizen. Uw reis wordt volledig verzorgd en u wordt meegenomen naar de mooiste plaatsen.

Pelikaan Reizen

Puur&Kuur

Groepsreizen senioren - Puur en kuurBij Puur en Kuur kunt u kiezen uit verschillende wellnessreizen. Behalve individuele reizen biedt Puur&Kuur ook groepsreizen, zoals reizen gericht op yoga, balans in lichaam en geest, Ayurveda, detoxen, gewichtsverlies of combinaties hiervan. U kunt in Nederland blijven, iets verder Europa in trekken of kiezen voor een warm land zoals Egypte. 

Puur en Kuur

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High