HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

Vakantieparken seniorenOp vakantie in een aangepaste bungalow, stacaravan of bungalowtent. Hier vindt u het aanbod van vakantieparken voor senioren.

 

 

 

Campings en vakantieparken senioren

Het opzetten van uw eigen tent of installeren van de caravan is te zwaar geworden, maar u wilt toch kunnen geniet van een vakantie op de camping of een vakantiepark. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden, zonder dat u het zware werk uit hoeft te voeren.

Landal Greenparks 

Vakantie Senioren - LandalDe 2 hoofddoelgroepen voor Landal Greenparks zijn gezinnen met kinderen en senioren. Daardoor zijn veel van de parken geschikt voor senioren. Bij Landal kunt u op thema´s zoeken: Houdt u bijvoorbeeld van Fietsen, of Golfen? Of zoekt u aangepaste accomodaties? Ook zijn er mogelijkheden voor vakantie met zorg, accomodaties voor slechtzienden, slechthorenden, mensen met longproblemen of met mogelijkheid voor dialyse.

Landal Greenparks

Glamping bij Ecamp

Ecamp biedt met 'Glamping' een luxe, kant en klare oplossingen om te kamperen. Een lodge, cabin of chalet die van alle luxe en gemakken zijn voorzien. Ook de safaritenten hebben een eigen keuken. Glamping is de nieuwste trend voor het camperen.

Behalve het Glamping aanbod biedt Ecamp ook een selectie van vakantieparken voor mindervaliden. Het gaat hier meestal om bungalows en chalets die ruimer zijn opgezet.

Aangepaste Vakantieparken

Vakantiepark Mölke in Nijverdal biedt speciale accomodaties die volledig aangepast zijn voor rolstoelgebruik. U kunt hier kiezen uit het reggechalet, dat geschikt is voor 6 personen, of het het Chalet 'Ons Erf' dat geschikt is voor 4 personen. Het ontwerp van het Reggechalet is geinspireerd door de ouderwetse Twentse hooischuur.

Mölke - aangepaste bungalow

Drie generatie vakanties

Drie generatie vakanties zijn vakanties waarbij u met uw kinderen en kleinkinderen op vakantie gaat in een daarvoor aangepaste bungalow. De drie generaties hebben dan echt even tijd voor elkaar en het is voor opa en oma vaak geweldig om veel tijd met de kleinkinderen te kunnen doorbrengen.

Centerparcs biedt Pack&Go Drie generatie vakanties voor aantrekkelijke prijzen.

Centerparcs.nl


Vakantieparken aangepast aan uw wens

Vakantieparken senioren - Sunweb

Sunweb 

Sunweb heeft zeer groot aanbod van vakanties en vakantieparken in Europa en de rest van de wereld. Sunweb biedt daarbij de optie voor volledige vakanties met vlucht of autovakanties (eigen vervoer). Voorheen had Sunweb een aparte sectie voor 50+ reizen. Ze noemden dat 'Marysol vakanties'. Tegenwoordig is het aanbod van Marysol verweven in het totale aanbod. Sunweb geeft echter mogelijkheden om te sorteren op vakantiebestemmingen voor minder validen.

Sunweb vakantieparken Senioren

Vakantieparken senioren - ArkeTUI (Arke)

TUI (voorheen Arke) is één van de grootste vakantiemerken van Nederland. TUI heeft een hoge naamsbekendheid in Europa en heeft een ongelofelijk groot assortiment aan voordelige vakanties. In het aanbod van vakanties van TUI kunt u onder kopje wensen het vakje Seniorenreizen aanvinken. De website van TUI selecteert dan populaire seniorenvakanties uit hun bestemmingen.

TUI vakantieparken

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High