HELP
Populaire of aangepaste reizen, zorgvakanties, busreizen, cruise, overwinteren, 55+ korting

Busreizen

Opstappen op de bus voor een dagje uit, een vakantie in eigen land of het buitenland. Zeer geschikt voor de actieve senioren. Er zijn ook aanbieders met extra service voor mensen die slechter ter been zijn. 

 

 

Busreizen zijn erg populair onder senioren. Of u nu een reis binnen Nederland of naar het buitenland kiest, de reizen worden tot in de puntjes verzorgd. U kunt in de buurt van uw woonplaats opstappen en wordt naar mooie bestemmingen gebracht. 

Kras busreizen

Busreizen senioren - Kras busreizenKras biedt u het modernste wagenpark van Nederland. De touringcars voldoen aan de hoogste eisen en bieden u veel comfort tijdens de reis. Vanaf een van de vele opstapplaatsen in het land wordt u naar de mooiste plekjes in Europa gebracht. De enthousiaste chauffeur en reisleider met jarenlange ervaring begeleiden uw reis. Verschillende, interessante excursies met doorgaans een Nederlandstalige gids zijn onderdeel van de reis.

Kras busreizen

De Jong Intra busreizen

Busreizen senioren - De Jong IntraDe Jong Intra Bus-Excursie reizen. De mooiste excursies in Europa, ondernomen met luxe touringcars. Doelgroep is de actieve 50 plusser. Ook zeer populair als singlereizen.

De Jong Intra busreizen

OAD busreizen

BuBusreizen Senioren - OADsreis naar Duitsland, België en Luxemburg brengen u vlakbij naar een heel andere wereld met gezellige steden en dorpen en een mooie natuur. Bekijk het aanbod van oad busreizen door Europa.

Oad Busreizen

Van Ham Busreizen

Busreizen senioren - Van HamVan Ham Reizen is een Nederlandse reisorganisatie die al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in luxe busreizen naar Spanje. De reisorganisatie biedt met name reizen naar de Costa Blanca, zoals naar de populaire badplaats Benidorm. Bij Van Ham kunt u ook losse bustickets bestellen, zodat u zelf uw accomodatie kunt regelen.

Van Ham Busreizen

Pelikaan busreizen

Busreizen senioren - Pelikaan busreizenPelikaan busreizen biedt de individuele reiziger een uitgebreid reisaanbod naar de meest uiteenlopende bestemmingen binnen Europa, allen uitgevoerd met luxe eigen touringcars, eventueel in combinatie met een vliegreis. Deze reizen zijn volledig verzorgd en hebben een uitgebreid excursiepakket. Natuurlijk heeft u daarnaast voldoende vrijheid en vrije tijd om de omgeving op eigen houtje te ontdekken. 

Pelikaan busreizen

Peter langhout Busreizen

Busreizen senioren - Peter Langhout busreizenPeter Langhout organiseert al 26 jaar reizen. Korte of lange reizen, u kunt bij Peter Langhout terecht. Met het vakantiegevoel in het achterhoofd zijn de beste bestemmingen voor u geselecteerd. Daarbij worden de wensen van de reiziger altijd voorop gesteld.

Peter Langhout busreizen

Seniorenreizen - Arke

Seniorenreizen

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI

Seniorenreizen - CruiseTravel

Cruises

Zoncruise, Cultuurcruise, Minicruise

CruiseTravel

Seniorenreizen - de Jong Intra

Busreizen

Excursiereis, Groepsreis, Rondreis 

De Jong Intra

Seniorenreizen - Center Parcs

Vakantieparken

Bungalows, Zorgcottages, Woonboten, Appartementen 

Center Parcs

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

Overwinteren Spanje, Costa Blanca, Benidorm 

Van Ham

Singlereizen

Single Reizen

50+, busreizen, Duitsland, 1 persoonskamer

Effeweg

Landal- Zorgvakanties

Zorgvakanties en rolstoelvriendelijk

Comfortzorg, Dyalise, Zorgvakanties

Landal Greenparks

Golfvakantie

Golf reizen

Golfen, Aleenstaande reizen, clinics, Groepsreizen 

Pin High